Biler 360 - bag om Autofokus

Kontakt os her

Ring til os på tlf.

Skriv til os på

Find os her

Ebeltoftvej 1, Drastrup 
8960 Randers SØ
randers@autofokus.dk
Torstedallé 173
8700 Horsens

horsens@autofokus.dk

Biler for alle

Siden 1990’erne har direktør Jens Reffstrup professionelt beskæftiget sig med biler. På værkstedet, med køb og salg af brugte biler samt vejhjælp i SOS Dansk Autohjælp. Jens Reffstrup ejer virksomhederne Autofokus Drastrup, Autofokus Horsens og SOS Dansk Autohjælp Østjylland og har med alle tre virksomheder erhvervet sig en ret omfattende know-how på bilområdet.

I dag arbejder 9 personer i Autofokus’ to afdelinger. Alle er beskæftiget indenfor kontor, køb/salg af brugte biler og på egne værksteder. 

Autofokus forsøger altid for at være på forkant med udviklingen. “Det værste man kan gøre, er at gå i stå”, siger Jens Reffstrup. Udover at varetage driften i de tre virksomheder fungerer Jens til daglig som værkstedschef i Randers afdelingen. Den overordnede forretningsføring er gennem årene blevet en passion – Jens har nemlig altid en løsning og ser mulighederne …hvis der er nogen.

“Med Autofokus forsøger vi at skabe et rart sted, både at komme og at være. Vi forsøger at holde os teknisk opdaterede gennem kurser og uddannelse mv., men for kunderne er det vigtigste af alt – venlige og imødekommende medarbejdere. Uanset, om du har problemer med bilen eller kommer for at købe en ny, vil vi gerne give dig en god oplevelse, hvor du får lidt mere, end du forventer.”

VELKOMMEN TIL AUTOFOKUS

 

Jens Reffstrup 
Direktør og indehaver

 

Tidligere
Næste

Kerneværdier i Autofokus:

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Medarbejdere

Kristoffer Lykke Kristensen

Mekanikerlærling

Marcus Liboriussen

Salgselev

Christian Mikkelsen

Mekaniker

Clara Hesselbjerg

Automontør

René Mikkelsen

Mekaniker

Jens Reffstrup

Værkstedschef, indehaver

Leander Pedersen

Salg

Louise Neimann

Sekretær

Book prøvetur

Beregn byttepris