100% AUTOTJEK

Lad os kontakte dig

EKSTRA SIKKERHED VED BILHANDEL

100% Autotjek er til for, at du som kunde kan føle dig helt tryg, når du køber brugt bil – uanset om du ved lidt eller meget om biler i forvejen. 

Når du køber en bil med et 100% Autotjek-stempel, får du nemlig ekstra tryghed for garanti, sikkerhed og kvalitet med i bilens pris. 

Vi er med i et landsdækkende netværk af frie bilforhandlere, og vi opfylder en række krav og betingelser for at være med i konceptet. 

Vi har tre grundlæggende værdier, som vi ikke går på kompromis med. På den måde er du sikret den bedst mulige oplevelse, når du køber ny brugt bil hos os. 

Hver dag arbejder vi dedikeret for at leve op til vores høje standard, og når du køber brugt bil hos os, er du garanteret:

De tre punkter ovenfor er helt afgørende for, at du bliver glad og tilfreds med din nye bil, så du kan trille ud på vejen uden bekymringer.

Hvorfor købe en bil med et 100% Autotjek-Garanti-stempel?

For at bilen kan få et 100% Autotjek Garanti-stempel og dermed en 12 måneders Autotjek-garantiforsikring, har bilen gennemgået en brugtbilstest, hvor en uvildig synshal har gennemtjekket bilen på 46 punkter. 

Det er både en sikkerhed for dig og os. Vi har ingen interesse i at sælge dig en bil med skjulte defekter, da vi lever af tilfredse kunder. Alle 100% Autotjek-biler er født med en 12 måneders Autotjek-garanti, som er inkluderet i bilens pris. 

Derudover får du som minimum følgende med, når du køber en bil med 100% Autotjek-stempel:

Forsikringssamarbejde med CarGarantie

Vi samarbejder med CarGarantie på forsikringssiden, så du får den bedst mulige dækning på din bil. Kontakt os gerne for at høre nærmere om de forskellige muligheder. 

Book prøvetur

Beregn byttepris