MIT AUTOFOKUS

Kontakt

 
Carsten Sørensen

Carsten Sørensen

Værkfører (Drastrup)

Ph.d. i bil (ikke at forveksle med debil!). Uddannet Mekaniker, Auto-, Karrosseri-, og Dieseltekniker og med efteruddannelse i fejlsøgning. Carsten har været i firmaet i mange år – nu bestrider han værkfører-posten hos Autofokus Drastrup. Det er en udfordrende plads, hvor mange bolde (bolte) i luften og suverænt overblik kræves. Med evner som indsigt, empati, et veludviklet serviceorgan og et snakketøj, der kan overrumple Mick Øgendahl, løser han de fleste udfordringer.

E-mail: cs@autofokus.dk

Telefon: 51 44 44 04

Freddy Petersen

Freddy Petersen

Salg / Indkøb (Horsens)

Her er Freddy. Han er lige så god, som han er høj (og det siger ikke så lidt!). Hos Freddy får du altid hjælp, når du har brug for det og et meget ærligt svar. Sammen med kollegaerne fra Horsens, har Freddy været med til at danne rammer for den hyggeligste bilforhandler i Østjylland. Freddy skelner ikke meget mellem arbejde og fritid: Han ELSKER bare biler. Derfor er han i fritiden også teamchef for for DST racerholdet LS Racing.

E-mail: fp@autofokus.dk

Telefon: 25 94 62 25

Jan Poulsen

Jan Poulsen

Mekaniker (Drastrup)

Jan er firmaets absolut mest erfarne mekaniker. Med mere end 40 års ekspertise har han en løsning på næsten alle bilproblemer. Han er vores offline tester og kan ofte springe adskillige led over i fejlsøgningskæden. Hans fingerkræfter giver en 18V Makita boremaskine kamp til stregen! Jan må i det hele taget siges at være en klippe – gennem årene har flere end 35 mekanikerlærlinge lænet sig op af ham. Jan er en højt værdsat ballast, både fra kollega og arbejdsgivers synspunkt.

E-mail: jp@autofokus.dk

Telefon: 51 44 57 41

Jens Reffstrup

Jens Reffstrup

Direktør, indehaver. Salg / indkøb

Jens er firmaernes ejer og grundlægger. Han er manden, det hele starter ved og en født iværksætter. Jens har dagligt rigtig mange bolde i luften for hhv. Autofokus Drastrup, Autofokus Horsens og SOS Dansk Autohjælp Østjylland, som han har overtaget efter hans far. Jens ved RET meget om biler efterhånden – heldigvis har han ca. 70 dygtige medarbejdere til at hjælpe ham.

E-mail: info@autofokus.dk

Telefon: 20 25 41 31

Kenneth Vang

Kenneth Vang

Mekaniker (Horsens)

Nogle mennesker kan være svære at undvære: Da det kom virksomheden for øre at deres tidligere yndlingslærling, nu All-Star mekaniker, havde tænkt sig at rykke teltpælene op og flytte til Sønderjylland, så den ingen anden udvej end at åbne ny afdeling til ham i Horsens. Kenneth er således direkte årsag til Autofokus’ ekspansion, for med uovertrufne evner – både menneskelligt og fagligt – spår vi ham en stor fremtid. Kenneth har brede all-round kundskaber, og taler NÆRMEST italiensk med frække Alfa’er!

E-mail: kv@autofokus.dk

Telefon: 42 72 79 34

Louise Neimann

Louise Neimann

Sekretær, grafisk designer

Louise er chefens kone og laver alt muligt forskelligt i virksomhederne. Bilreparationer holder hun sig dog fra, og det er nok meget godt! Hun ved en lille bitte smule om det hele, men meget om ret lidt. Til gengæld bager hun en god gulerodskage...! Hvis du er i tvivl om, hvem du skal tale med, kan du altid ringe til Louise.

E-mail: marketing@autofokus.dk

Telefon: 21 26 06 02

Mads From (From)

Mads From (From)

Mekanikerlærling (Drastrup)

From er virksomhedens ”sprade-basse”. Med smil på læben har han charmeret sig ind hos hele Autofokus. Han er aldrig bleg for et godt grin (heller ikke med sig selv som centrum), har et smittende humør og spreder liv på værkstedet. From er indirekte årsag til, at vi overvejer at investere i en ViTa wrap-maskine i storformat, for af en lærling at være, kan han være lige lovlig kæk. "From" er ikke det mest velvalgte navn til ham, men glade for ham – det er er vi.

E-mail: -

Telefon: 51 44 57 41

Mads Vestergaard (Mads)

Mads Vestergaard (Mads)

Mekaniker (Drastrup)

Mads er Autofokus' nyeste svend. Vi lægger ikke meget mærke til det han siger, for det er ikke meget, men til gengæld er vi glade for det, han gør. Mads er en god fyr med hjertet på rette sted og hænderne skruet rigtigt på. Han er knalddygtig til fx. pladearbejde. Meget af fritiden bruges på at vedligeholde hans egne 6-7 biler.

E-mail: -

Telefon: 51 44 57 41

Rudi Hass

Rudi Hass

Mekaniker (Drastrup)

Rudi har i en lang årrække arbejdet på et autoriseret VW-værksted. Han er meget velfunderet i de tyske mærker og nærmest et opslagsværk for samme. Han arbejder særdeles omhyggeligt og er meget serviceorienteret. Selvom Rudi oprindeligt er fra Sjælland, er han faldet godt ind og faktisk RET omgængelig. En stor del af Rudi’s fritid bliver brugt på at skrue i biler – Rudi er en del af ”Team FlexLease”, hvor han fungerer som Racermekaniker.

E-mail: -

Telefon: 51 44 57 41

Thomas Skovsager

Thomas Skovsager

Vicedirektør. Salg (Drastrup)

Thomas varetager den overordnede drift af Autofokus’ to afdelinger. Som tidligere kædekonsulent ved to store reservedelsleverandører véd Thomas, hvad der rør sig i branchen: Hans fokusområder hos Autofokus er HR og forretningsudvikling. På det personlige plan står Thomas for ærlighed, loyalitet og en LILLE BITTE smule humor (det skulle man ellers ikke tro!) – kvaliteter, der er højt værdsatte af kolleger i både Drastrup og Horsens.

E-mail: ts@autofokus.dk

Telefon: 51 44 57 42