MIT AUTOFOKUS

Kontakt

 
Carsten Sørensen

Carsten Sørensen

Værkfører (Drastrup)

Ph.d. i bil (ikke at forveksle med debil!). Uddannet Mekaniker, Auto-, Karrosseri-, og Dieseltekniker og med efteruddannelse i fejlsøgning. Carsten har været i firmaet i mange år – nu bestrider han værkfører-posten hos Autofokus Drastrup. Det er en udfordrende plads, hvor mange bolde (bolte) i luften og suverænt overblik kræves. Med evner som indsigt, empati, et veludviklet serviceorgan og et snakketøj, der kan overrumple Mick Øgendahl, løser han de fleste udfordringer.

E-mail: cs@autofokus.dk

Telefon: 51 44 44 04

Clara Hesselbjerg

Clara Hesselbjerg

Mekanikerlærling (Horsens)

Clara er Kenneths nye lærling og vi kan lige så godt sige det, som det er: Det bliver op af bakke! Ikke KUN pga. Kenneth(!), men fordi Clara er pige i et traditionelt mande-fag. Det holder ikke Clara tilbage – hun er klar over, hun hele tiden skal være mindst lige så dygtig, som hendes tilsvarende mandlige kolleger, og helst lidt bedre. I Clara har Autofokus en fornuftig, modig og dygtig mønsterbryder, derudover er hun den smukkeste lærling, vi har haft hidtil.
Freddy Petersen

Freddy Petersen

Salg / Indkøb (Horsens)

Her er Freddy. Han er lige så god, som han er høj (og det siger ikke så lidt!). Hos Freddy får du altid hjælp, når du har brug for det og et meget ærligt svar. Sammen med kollegaerne i Horsens, har Freddy været med til at danne rammer for den hyggeligste bilforhandler i Østjylland. En god weekend for Freddy tilbringes med familie, hund og afslapning, og gerne en god handel om søndagen.

E-mail: fp@autofokus.dk

Telefon: 25 94 62 25

Henrik Horslund Lassen

Henrik Horslund Lassen

Salg / Indkøb (Drastrup)

Hos Autofokus går vi ind for genbrug. Det gælder både biler og ansatte. Hr. Lassen er tilbage som salgskonsulent i Drastrup, og lidt af en ”klassiker” i bilbranchen, som han kender indefra og ud – som ekspedient, konsulent og chef. Henriks brede erfaring kommer os alle til gode: Vi har savnet hans empatiske, vidende, konstruktive tilgang, og – ikke HELT uden betydning – hans fantastiske, hjemmelavede rom-kugler.

E-mail: hhl@autofokus.dk

Telefon: 25 94 01 09

Jan Poulsen

Jan Poulsen

Mekaniker (Drastrup)

Jan er firmaets absolut mest erfarne mekaniker. Med mere end 40 års ekspertise har han en løsning på næsten alle bilproblemer. Han er vores offline tester og kan ofte springe adskillige led over i fejlsøgningskæden. Jan er en klippe – gennem årene har flere end 35 mekanikerlærlinge lænet sig op af ham. For dem og alle andre kolleger spiller Jan en meget vigtig rolle.

E-mail: jp@autofokus.dk

Telefon: 51 44 57 41

Jens Reffstrup

Jens Reffstrup

Direktør, indehaver. Salg / indkøb

Jens er firmaernes ejer og grundlægger. Han er manden, det hele starter ved og en født iværksætter. Jens har dagligt rigtig mange bolde i luften for hhv. Autofokus Drastrup, Autofokus Horsens og SOS Dansk Autohjælp Østjylland, som han har overtaget efter hans far. Jens ved RET meget om biler efterhånden – heldigvis har han ca. 70 dygtige medarbejdere til at hjælpe ham.

E-mail: info@autofokus.dk

Telefon: 20 25 41 31

Kenneth Madsen

Kenneth Madsen

Mekaniker (Drastrup)

Kenneth er den yngste mekaniker i afdelingen, men han er altså ikke KUN ansat for at holde aldersgennemsnittet nede: Han er frisk i pæren, lige så imødekommende, som han ser ud, taler flydende jysk og er temmelig bilnørdet, så med ham har Autofokus en "win-win". Kenneth går med en teknikerdrøm i maven, og den håber vi – over tid – at kunne indfri.

E-mail: km@autofokus.dk

Telefon: 51 44 57 41

Kenneth Vang

Kenneth Vang

Mekaniker (Horsens)

Nogle mennesker kan være svære at undvære: Da det kom virksomheden for øre at deres tidligere yndlingslærling, nu All-Star mekaniker, havde tænkt sig at rykke teltpælene op og flytte til Sønderjylland, så den ingen anden udvej end at åbne ny afdeling til ham i Horsens. Kenneth er således direkte årsag til Autofokus’ ekspansion, for med uovertrufne evner – både menneskelligt og fagligt – spår vi ham en stor fremtid. Kenneth har brede all-round kundskaber, og taler NÆRMEST italiensk med frække Alfa’er!

E-mail: kv@autofokus.dk

Telefon: 42 72 79 34

Louise Neimann

Louise Neimann

Sekretær, grafisk designer

Louise er chefens kone og laver alt muligt forskelligt i virksomhederne. Bilreparationer holder hun sig dog fra, og det er nok meget godt! Hun ved en lille bitte smule om det hele, men meget om ret lidt. Til gengæld bager hun en god gulerodskage...! Hvis du er i tvivl om, hvem du skal tale med, kan du altid ringe til Louise.

E-mail: marketing@autofokus.dk

Telefon: 21 26 06 02

Mads From (From)

Mads From (From)

Mekanikerlærling (Drastrup)

From er virksomhedens ”sprade-basse”. Med smil på læben har han charmeret sig ind hos hele Autofokus. Han er aldrig bleg for et godt grin (heller ikke med sig selv som centrum), har et smittende humør og spreder liv på værkstedet. From er indirekte årsag til, at vi overvejer at investere i en ViTa wrap-maskine i storformat, for af en lærling at være, kan han være lige lovlig kæk. "From" er ikke det mest velvalgte navn til ham, men glade for ham – det er er vi.

Telefon: 51 44 57 41

Rudi Hass

Rudi Hass

Mekaniker (Drastrup)

Rudi har i en lang årrække arbejdet på et autoriseret VW-værksted. Han er meget velfunderet i de tyske mærker og nærmest et opslagsværk for samme. Han arbejder særdeles omhyggeligt og er meget serviceorienteret. Selvom Rudi oprindeligt er fra Sjælland, er han faldet godt ind og faktisk RET omgængelig. En stor del af Rudi’s fritid bliver brugt på at skrue i biler – Rudi er en del af ”Team FlexLease”, hvor han fungerer som Racermekaniker.

Telefon: 51 44 57 41