Vi køber din bil

Lad os kontakte dig

FÅ BUD PÅ DIN BRUGTE BIL FRA AUTOFOKUS

Hos Autofokus Drastrup køber vi gerne din bil. Vi handler biler i ind- og udland, på auktion, af BÅDE firmaer og privatpersoner. Når vi vurderer din brugte bil, vil buddet vil altid afspejle efterspørgsel og afsætningsmuligheder i vores forretning. Ofte kan vi give dig en indikation af prisleje over telefonen/på mail, men skal du have et konkret bud, må du kigge forbi med bilen.

Hvordan vurderer man en brugt bil?

Hvad enten du skal købe eller sælge brugt bil, er det vigtigt at vide, hvad bilen er værd, så du ved, hvad du kan få for bilen på brugtbilmarkedet. Autofokus vurderer bilens pris ud fra det aktuelle marked ved at sammenligne bilen med tilsvarende biler på nettet, dvs. indenfor mærke, model, motor, årgang, kilometer, biltype, gear og udstyr.

Autofokus’ markedspris er et bud på en realistisk udbudspris i det aktuelle markedbud. Vægtningen af fx kilometerafskrivning i forhold markedspris justeres automatisk i forhold til det aktuelle marked. Vurderingen er udelukkende baseret på biler og data fra det aktuelle marked og ikke på simple afskrivninger af bilens nyvognspris ud fra årgang og kilometer.

Autofokus samler informationer om brugte biler fra flere forskellige brugtbilsider for at sikre så optimalt vurderingsgrundlag som praktisk muligt.

Ansvarsfraskrivelse

Autofokus’ markedsprisvurdering er vejledende. Vi giver ingen garanti for, hvad du kan få for din bil andre steder eller hvad bilen skal koste i forbindelse med salg hos os. Vores vurdering gives ud fra generel stand på køretøjet, informationer fra dig som sælger og eventuel prøvekørsel. Det har således betydning om du fx har røget i bilen, transporteret dyr jævnligt og om bilen er vedligeholdt.

Vurdering af brugt bil før køb og salg eller bytte

Hvis du står overfor bilsalg, er det vigtig at få vurderet, hvad bilen er værd, inden du sælger bilen eller indrykker den online på en bilside på nettet. Hvad du kan få for din brugtbil, afhænger især af bilens år, kilometer og stand og hvad lignende biler er udbudt til hos forhandlere og private.

Værdi hos forhandler vs. privat

Der kan være stor forskel på, hvordan en bilforhandler vurderer bilens pris, og hvad du kan sælge den til selv. Typisk vil en forhandler tilbyde dig en lavere pris, fordi han også skal tjene på bilen, klargøre den og yde reklamationsret.

Hvad bilen skal koste i en handel er helt op til dig. Det afhænger dog for de flestes tilfælde af den situation, du står i. Står du fx og skal bruge en ny bil, fordi du har skiftet arbejde og skal begynde at pendle i morgen, er du måske villig til at gå langt ned i pris for at sælge billigt og hurtigt. Det kan også være, at du har fået tilbudt en leasingbil eller ny firmabil til lav beskatning og derfor er villig til at sætte bilens pris til under normal markedsværdi.

Vores salgskonsulenter er ganske velorienterede – ring på tlf. 87 95 98 99, hvis du vil vide mere.

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
11:00 – 15:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
11:00 – 15:00
11:00 – 15:00
Lukket
11:00 – 15:00
11:00 – 15:00
07:30 – 17:00

Beregn byttepris

Book prøvetur

Har du en byttebil, der skal indgå i eventuel handel ?
Hvis Ja, udfyld da nedenstående felter