Skader

Autofokus reparerer alle former for trafikskader på alle bilmærker

Har din bil været involveret i uheld?

Forhåbentlig er der ikke sket personskade. Det er altid det vigtigste. En eventuel skade på bilen kan vi hjælpe med. Hvad der skal ske med bilen er dog meget afhængig af skadens omfang. Det kan jo være alt fra en “Bilka-bule” til skrotning af bilen ved totalskade. Under alle omstændigheder bør du få fagfolk til at vurdere omfanget, da der kan være sket skader under overfladen, som øjet ikke umiddelbart kan se, og som i sidste ende kan være afgørende for din sikkerhed.

Mange forsikringsselskaber bruger helst et forudbestemt værksted, men du er faktisk berettiget til selv at vælge, hvilket værksted du vil bruge. Når du selv bestemmer værkstedet, undgår du at ende ved et værksted, der ikke er kvalificeret til at udføre arbejdet eller ikke kender din bil. 

Hvis du har haft en skade, har Autofokus brug for at se bilen for at kunne vurdere skadens omfang. Derefter tager vi kontakt til en autotaksator fra dit forsikringsselskab og vurderer i samarbejde med ham, hvad der skal ske med bilen. Vi anbefaler reparationer, men det taksatoren, der vurderer, hvad din forsikring dækker.

 

Hos Autofokus arbejder vi efter opdaterede vejledninger fra bilfabrikanterne og har derfor den nyeste viden om området. Reparationens pris afhænger altid af bilmærke og skadens omfang. 

HUSK Hvis du ringer eller booker tid online til reparation af skade, så oplys os om dit forsikringsselskab (online booking under “Bemærkninger”).

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Aktuelle tilbud​

Vintertjek

299 DKK
Læs mere

Hjulskift, 4 hjul

300 DKK
Læs mere

Batteritjek

GRATIS
Læs mere

Motorrens inkl. væske

1.200 DKK
Læs mere

Lygtetjek inkl. justering

150 DKK
Læs mere

Hjulopbevaring inkl. montering

450 DKK pr. sæson
Læs mere

Book prøvetur

Beregn byttepris