Velkommen på værkstedet
hos AUTOFOKUS Horsens

Her reparerer og servicerer vi alle biler for alle kunder. 

Autoværksted i Horsens

Autofokus er dit moderne, effektive og lokale autoværksted. Her vedligeholder vi alle biler for både privat- og firmakunder. Vi fejlsøger, reparerer eller servicerer både benzin-, diesel-, hybrid- og el-biler. Autofokus klarer små og store opgaver professionelt, uanset om der er tale om service, fejlfinding eller større renoveringer (fx skader). Vi råder nemlig over alt i testudstyr, så vi hurtigt kan finde fejlene på din bil og sammen med dig finder ud af, hvordan du hurtigst muligt kommer på vejen igen. 

Når vi ved, hvad der skal laves på din bil, får du et tidsestimat og en cirkapris. Ved længerevarende opgaver har vi mulighed for at tilbyde en lånebil – ved mindre er du velkommen til at vente i vores kundeområde.

Mærkeuafhængigt værksted

Autofokus er ikke en del af en stor kæde. Som mærkeuafhængigt værksted, er vi meget fleksible: Vi leverer nemlig den løsning, der er optimal for dig og din bil, dvs. løsninger, der tjener DIG bedst UDEN at tage hensyn til, at fx reservedele skal være af et bestemt mærke. Vores udstyr og reservedele er i en kvalitet, der overholder kravene til de allerfleste biler og altid i overensstemmelse med dig som kunde.

Værkstedsydelser

Praktisk info

Autofokus er beliggende Torstedallé 173, 8700 Horsens. Det er ca 5 min. kørsel af rute 451 fra motorvejsafkørsel, Horsens S. 

Ring eller skriv til os, hvis du har brug for hjælp med bilen. Oftest har vi mulighed for fx at skifte en pære, måle dæktryk, opfylde olie eller anden væske med det samme, hvis du svinger forbi.

Ønsker du at høre nærmere om værkstedet hos Autofokus, kan du ringe til os på tlf. 87 95 98 99. Her vil du oftest få værkstedschefen, Kenneth, i røret. Du har også mulighed for at booke tid online. Værkstedet har normaltvis åbent mandag-fredag fra kl. 7.30 – onlinebooking 24/7.når

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Aktuelle tilbud

Hjulskift, 4 hjul

300 DKK
Læs mere

Batteritjek

GRATIS
Læs mere

Motorrens inkl. væske

1.200 DKK
Læs mere

Lygtetjek inkl. justering

150 DKK
Læs mere

Hjulopbevaring inkl. montering

450 DKK pr. sæson
Læs mere

Book prøvetur

Beregn byttepris