MIT AUTOFOKUS

Referencer

Her er et udvalg af vores referencer.

Anders Böttger

Erhvervskunde

Jens, du er en super god mand, altid i godt humør og er altid god at snakke med. Du har et fedt værksted med supergode ansatte som altid er imødekommende og yder god service hver gang og altid – tak!

Bente Hedegaard Ebdrup

Privatkunde

Super værksted som holder min Audi rask. Altid hurtig betjening, god vejledning og service. Tak herfra.

Bibi Stadfeldt Jokumsen

Privatkunde

Altid så behjælpeligt og super dygtigt personale på værkstedet, som er der altid, hvis man for brug for. Super god oplevelse hos Autofokus i Drastrup.

Brett Jensen

Privatkunde

Altid super god service i både salgsafdeling og på værksted! De varmeste anbefalinger herfra efter ca 8 bilkøb ved jer!

Charlotte Overgaard

Privatkunde

I er et fantastisk bilhus både i Drastrup og Horsens og som jeres navn siger FOKUS. Så føles det rigtig, når vi kigger ind – det kører.

Henning Hajslund Jeppesen

Privatkunde

Nem, god og troværdig service og der er altid tid i kalenderen, både til akutte sager og almindelig service. Vi har kommet der gennem de sidste 3-4 år med vores Citroën og har været tilfreds med arbejdet :-)

Jan Nielsen

Privatkunde

Nemt at aftale tid. God og venlig modtagelse. Altid mulighed for en kop kaffe og blive fristet af de mange flotte biler i udstillingen. Kan kun anbefale jer.

Jeanne Friis Petersen

Privatkunde

Har købt en dejlig Mercedes B180 hos jer i februar. Kommer fra Næstved og I kørte bilen til Middelfart, så vi ikke skulle den lange vej til Randers for at hente den. Dog en smule skuffet over at I ikke postede at denne bil skulle til os I Næstved, sådan som i gør med mange andre biler I sælger. Men dejligt sted at handle bil. Min varmeste anbefaling.

Jette Bøttern Laursen

Privatkunde

Alfa var gået i "blinkende lygter" tilstand og øjner enhver lejlighed til et besøg hos Autofokus. Da der ikke er lånebiler hjemme, låner Louise mig hendes private bil i 3 dage ... Jeg fik lært at køre med automatgear, uden at lande i forruden, Louise. Super service langt ud over hvad jeg kunne forvente.

John Madsen

Privatkunde

God service da vores bil pludselig fik startvanskeligheder om vinteren. Kun ros og tak til teamet.

Mariann Møller Pedersen

Privatkunde

Altid uovertruffen service – af alle i huset. Kan varmt anbefales (også af/til alle os/jer, der ikke har forstand på biler - min er blå).

Martin Hvass Knudsen

Privat- og erhvervskunde

Autofokus hjalp mig, da jeg akut havde brug for hjælp. Havde haft min firmabil til eftersyn ved en aut. forhandler i Randers. De havde klokket i det og fået spændt min håndbremse for meget... Ikke nok til at det kunne mærkes, men nok til at bremserne kogte i smadder efter 300 km på motorvejen. De havde svært ved at få tid til at rette op på deres brøler, så jeg ringede til Autofokus. "Kom med det samme" var beskeden. 30 minutter senere humpede jeg ind på pladsen og fik bilen fikset så hurtigt det kunne lade sig gøre. Når man lever af at kunne køre rundt til kunderne, er det vigtigt at kunne få fikset en skadet firmabil. Tommeltotten op til Autofokus. I will be back!

Mona Christensen

Privatkunde

Altid bliver man pænt behandlet og skal man lige have sommerdæk på, så bliver man fristet af de super flotte biler, så man køber en lille ny bil.

Pia Dyrholm Bendtsen

Privatkunde

Super service – Jens kom til hjem til os, da vi efter servicetjek syntes der var noget galt... det er da top service med hjemmebesøg en fredag aften kl. 18.

Robert Dalgas

Privatkunde

Har fulgt familien Reffstrup igennem mange år og det glæder mig meget at se, hvad Jens og hans dygtige personale har udrettet. Bliver altid mødt med stor venlighed og opgaver på værkstedet bliver altid udført til min fulde tilfredshed. Jeg kan kun give firmaet min bedste anbefaling.

Sanne Blendstrup

Privatkunde

Skulle skifte bil: God rådgivning, køreture a la carte, efter mit behov, god og perfekt rabat i form af autostole, lige hvad jeg skulle bruge. Hurtig levering, alt i alt en super god oplevelse og ingen fortrydelse, kun ren køreglæde. Ikke sidste gang jeg handler bil hos Autofokus Drastrup.