MIT AUTOFOKUS
51

Biludlejning hos Autofokus Horsens

Biludlejning der passer til dine behov

Skal du flytte, på weekendtur, eller har du af andre årsager brug for at leje en bil i en længere eller kortere periode? Hos Autofokus i Horsens udlejer vi biler gennem one2move. Her kan du leje både mikrobiler, små og mellemstore personbiler samt varevogne, flyttebiler og minibus. Med andre ord har du mulighed for at leje lige netop den bil, der passer til dit behov og dit formål. Hvor længe du vil leje bilen, og hvor mange kilometer, du vil køre, er helt op til dig.

 

Skal I på tur? Lej en minibus hos Autofokus Horsens

Hos Autofokus råder vi over en minibus med plads til 9 personer, som kan udlejes gennem one2move. Minibussen er ideel til familieudflugter, ture med daginstitutionen og lignende. Der er god plads i minibussen, så I er sikret god komfort under turen, og i bagagerummet er der plads til jeres oppakning.

 

Hvordan foregår udlejningen?

Hos Autofokus sørger vi for en hurtig og billig biludlejning. Du kan nemt og enkelt booke din lejebil på vores hjemmeside. Her kan du se, hvilke biler der er til rådighed i den periode, du har brug for en lejebil samt se bilens specifikationer og lejepris pr. dag. Når du har booket lejebilen, kan den afhentes på den valgte dag hos Autofokus på Torstedallé 173, 8700 Horsens. Det er vigtigt, at du husker at medbringe dit kreditkort, sygesikringsbevis og kørekort. Før du får nøglerne til bilen, gennemgår vi sammen bilen. Her sikrer vi os blandt andet, at kilometerne er angivet som på kontrakten, og at eventuelle skader er registreret korrekt.

Tryk her for nem og hurtig booking af lejebil

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til biludlejning eller vores andre ydelser, er du velkommen til at kontakte Autofokus i Horsens på tlf. 87 95 98 99 eller fp@autofokus.dk. Tillægsydelser såsom ekstra kilometer og forsikring kan tilkøbes via hjemmeside, eller når du afhenter bilen hos Autofokus Horsens.

Kontakt mig